Nabór na pracownika Biura Związku Gmin i Powiatów Subregionu Centralnego
Województwa Śląskiego
Związek Gmin i Powiatów Subregionu Centralnego Województwa Śląskiego (zwany dalej „Związkiem”) ogłasza nabór na pracownika Biura w pełnym wymiarze czasu pracy.
Osoba zatrudniona w Biurze Związku będzie odpowiedzialna za:
- oceną formalną projektów,
- monitorowaniem listy projektów,
- przygotowaniem aktualizacji strategii ZIT w zakresie listy projektów.
- identyfikacja potrzeb w zakresie wsparcia kompetencyjnego,
- opracowanie programów wsparcia,
- kompleksowa organizacja szkoleń i warsztatów,
- działania promocyjne związane z wdrażanymi projektami.
Wymagania niezbędne:
- w jednostkach sektora finansów publicznych,
lub
- w przygotowaniu wniosków w celu pozyskania środków europejskich oraz/lub realizacji projektów finansowanych z funduszy unijnych
Wymagania dodatkowe:
Wymagane dokumenty i oświadczenia:
Informacje dodatkowe:
Konkurs ma charakter dwuetapowy:
Do testu merytorycznego zostaną dopuszczeni kandydaci, którzy spełnią wymagania dotyczące wykształcenia, stażu pracy oraz złożą wszystkie wymagane dokumenty.
Szczegółowy opis przebiegu naboru określa Regulamin naboru pracowników Związku Subregionu Centralnego zamieszony na stronie Urzędu Miejskiego w Gliwicach z module Subregion Centralny.
Oświadczenia, CV, list motywacyjny powinny być własnoręcznie podpisane.
Wszystkie dokumenty zawarte w ofercie muszą być sporządzone w języku polskim w formie umożliwiającej ich odczytanie. Dokumenty wydane w języku obcym powinny zostać złożone wraz z tłumaczeniem przysięgłym.
Dokumenty należy składać w zamkniętej kopercie z opisem „Nabór na pracownika Biura ZSC”, Imię i nazwisko, Adres zamieszkania, nr tel., adres mailowy w terminie do 27 marca 2014 r. na adres:
Związek Gmin i Powiatów Subregionu Centralnego Województwa Śląskiego
Ul. Bojkowska 37,
Budynek nr 3, pokój 101
44-100 Gliwice
lub też:
Urząd Miejski w Gliwicach
ul. Zwycięstwa 21
44-100 Gliwice
Pok. 370
Biuro Rozwoju Miasta
(decyduje data wpływu do Urzędu Miejskiego w Gliwicach)
Dodatkowe informacje: